tiistai 1. marraskuuta 2016

Ehostus, Silmämeikki silmänvärin mukaan

Tänään teimme koulussa ehostuksen tunnilla teorian jälkeen meikkejä. Aiheena teoriatunnilla oli värioppi, sen käyttäminen meikkaamisessa. Kävimme myös läpi värejä, jotka korostavat ja tasapainottavat eri värisiä silmiä! 

Minulla silmät ovat sinivihreät! 
Tasapainottavat sävyt ovat; sinivihreä,lehmus, aqua ja turkoosi! 
Korostavat sävyt; 
Aprikoosa, roosa, oranssi ja terrakotta! 

Asiakkaallani tänään oli siniharmaat silmät! Päätimme yhdessä korostaa silmiä, joten käytin kullan, aprikoosin, kuparin ja lohenpunaisen sävyjä! Jos olisimme asiakkaan kanssa päätyneet tasapainoittamaan silmiä, olisin valinnut siniharmaan, malvan, hopean ja harmaan sävyjä! 

Tässä kuva ennen meikkausta; 

Ja jälkeen kuvat; 






Itsearviointi: 

Olin tosi tyytyväinen silmämeikkiin! Värit oli mielestäni silmiä korostavia! Kokeilin koulussa ensimmäistä kertaa myös helmiäisluomivärien kastamista, intensiivisyyden lisäämiseksi. Pidin tekniikasta ja sen jättämästä jäljestä paljon! Harmi että kuvissa silmät eivät loista niinkuin luonnossa :D Kokeilin myös ensimmäistä kertaa mustaa rajausta, spaattelilla otettavalla geelillä. Rajauksen tekeminen oli aika hankalaa mutta eiköhän senkin opi! :) 
Työssäni jäivät kulmakarvat harmittamaan, en saanut niitä jotenkin muotoiltua niinkuin olisin halunnut. Olisin myös halunnut tehdä meikkiin cateye tyyliset rajaukset, joten rajaukset olivat hiukan pettymys. Kokeilin myös ensikertaa laittaa neutralisoijat ja peitevoiteet ennen meikkivoidetta. Opin etten pidä tästä tekniikasta. Varsinkin silmien alle tuli näin laitettua aivan liikaa meikkiä, rypyt ja juovat vain korostuivat. 

Meikki korosti mielestäni kauniisti asiakkaan luonnetta ja asiakas vaikutti tyytyväiseltä tulokseeni! Joten kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen työhöni!