torstai 15. joulukuuta 2016

Ehostus, Violetti juhlameikki

Moikka! 
Tänään keskiviikkona harjoittelimme juhlaehostuksia ja sitten saimme tehdä myös värjäyksiä ja hoitoja. Parinani oli Jenni. Aloitimme käsihoidoista ja pikamanikyyreistä. Lopuksi teimme toisillemme meikit. 

Valitsin Jennille silmiin liilan ja violetin eri sävyjä. Hänellä on vihreät silmät, joten luomivärit korostivat hänen silmiään kauniisti! Rajasin silmät myös tummalla violetilla! Huomaan että silmien rajaus alkaa sujua paremmin, varsinkin vesiväri rajaus on helppo! Ns. rajuja rajauksia pitää vielä harjoitella! 

Laitan tähän kuvia meikistä; 

Ida




Ehostus, Trendimeikki kevät 2017

Moikka! 
Maanantaina meillä oli etäpäivä, jolloin meidän piti suunnitella paperille trendimeikki keväälle 2017. 
Itse huomasin, että silmät olivat hyvin neutraalit ja nudet/luonnolliset, huuliin ja poskiin panostetaan. Värejä käytetään rohkeasti molemmissa! Ihon huolto on tärkeää!  Tässä kuva piirroksestani; 


Tiistain tunnilla teimme trendi meikin asiakkaalle suunnitelman mukaisesti! Asiakkaanani oli Reet! Käytin hänelle hyvin luonnollista ja korostavaa pohjaa. Silmiin valitsin luonnollisen mutta silmiä kauniisti korostavan sävyn. Huuliin oli tarkoitus tulla hieman kirkkaampi sävy, joten vähän harmittaa että valitsin liian pliisun värin! Mutta ensi kerralla kokeilen rohkeammin! Onneksi asikas piti meikistä todella paljon, joten minulle jäi hyvä mieli työstäni! 

Tässä kuvat vielä meikistä! 


Ida







Ehostus, Pikamanikyyri

Käsihoito ja pikamanikyyri pöytä, tarvittavat aineet ja asettelu! :) 

Kädet ennen hoitoa ja pikamanikyyriä. 

Kädet jälkeen! 
Mielestäni väri on aivan ihana tummalle iholle! Oikeen korostaa kauniisti ihoa! 

Ida