keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Aila Airo Yritysvierailu 2.11.2016



Vierailimme koulun kanssa Kauniaisissa Aila Airon Kauneuslinnassa. Kauneuslinna jo nimenä sai paljon innostusta ryhmässämme aikaan. Paikan päällä, linna oli vielä vakuuttavampi mitä saattoi odottaa!










Tultaessamme linnalle, otimme paljon kuvia paikasta. Paikka oli todella kaunis. Historian havina oli todellakin käsin kosketeltava. Naisellisuus, luksus ja romantiikkaa, olisivat hyviä sanoja kuvaamaan hoitolaa. Odottelimme vielä muutamaa oppilasta mukaan vierailulle. Sitten lähdimme kierrokselle ihanan Miian opastuksella. Miia kertoi meille historiaa rakennuksesta ja näytti meille eri hoitohuoneet. Saimme myös nähdä mm. Ailan ensimmäisen hoitotuolin.

ensimmäinen hoitotuoli



Lisää kuvateksti

Kauneuslinnassa tehdään kasvo, vartalo, käsi-ja jalkahoitoja, meikkauksia, kulmien ja ripsien värjäyksiä, karvan poistoja sekä korvien rei`ityksiä. Yrityksen mottona oli, että asiakkaan ei tarvitse tietää mitä hän tarvitsee tullessaan hoitoihin. Kosmetologi räätälöi asiakkaalle hoidon kun hän saapuu paikalle. Hinnat ovat hoidoissa voisiko sanoa luksustasoa. Esimerkiksi kasvohoidot ovat noin. sadasta eurosta kahteen sataan euroon. Lisäksi hitna perustuu siihen mitä juuri kyseiselle asiakkaalle on käytetty. Kaikki rasvat jne. ovat hinnoiteltu kuitille, jonka saimme nähdä hoitolassa.








"Pari sanaa kasvohoidoistamme: Kaikki kasvohoitomme alkavat rentouttavalla selän hieronnalla. Meiltä myös lähdet aina huoliteltuna:
Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki."

http://www.ailaairo.fi/kauneushoitola/hoidot/kasvohoidot


Esittelykierroksen jälkeen siirryimme kauniisti katetun aamupalan kautta luennolle. Luennon meille piti Aila Airon toinen tytär Satu Söderlund. Luento oli todella mielenkiintoinen. Saimme kuulla Ailan opiskeluhistoriasta, yrityksistä kuten 1964 avatusta Beauty Boxista, Kauneuslinnan historiasta, yhteistyökumppaneista sekä näimme paljon vanhoja kuvia. Saimme myös nähdä vanhoja esitteitä meikkifirmoilta, kosmetologiyhdistykseltä ja Kauneuslinnasta. Yritys täytti tänä vuonna  70-vuotta. Se oli minusta kaikista ihmeellisintä. Oli hienoa nähdä suomalainen perheyritys, jossa oli kolmas polvi jo töissä. Yrityksen luennolta sai todella paljon inspiraatiota opiskeluihin. Se oli onnistuneinta opintoreissussamme.









Yritykseen liittyvän luennon jälkeen tuli Miia pitämään meille luennon ARTDECO:sta. He ovat yksi ARTDECO:n jälleenmyyjistä Suomessa. He pitävät myös kursseja kuluttajille, missä voi oppia meikkauksesta. Miia teki Waanille päivämeikin ja kertoi samalla meille tuotteista. Tämä oli ehkä parasta tutustumisessa. Miia teki meikin eritavalla mitä meille on koulussa näytetty, joten saimme nähdä kuinka meikkauksessa ei ole vain yhtä tekniikkaa. Opimme myös paljon ARTDECO:n meikeistä. Olen etsinyt koulun alettua meikkimerkkiä, jota haluaisin alkamaan keräämään. Tämä oli ensimmäinen meikkimerkki johon todella kiinnostuin. Ostinkin meikkejä heiltä, ja aion käydä heillä vierailemassa vielä uudestaan! :)





Vierailin yritysvierailun jälkeen kävin katsomassa vielä heidän nettisivujaan, sekä facebook -sivuja. Kotisivut ovat mielestäni kauniit. Kuvaavat hyvin yritystä. Hoitolan henkilökunta oli iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja  joustava. Se huokuu myös heidän kotisivuiltaan. Kotisivuihin on selkeästi käytetty aikaa ja niitä päivitetään usein. Kaikki tuotteet, joita myydään hoitoloissa löytyvät sivuilta kattavine tietoineen. Tämä on suuri plussa.



Kaiken kaikkiaan tämä vierailu oli todella ihana! Inspiraatiota antava! Airolla aijon vierailla vielä toistekkin!

Ida

ailaairon kuvan lähde: https://www.google.fi/search?q=aila+airo&espv=2&biw=2560&bih=1339&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjWwKvqp5vQAhVFZCwKHTztDJoQ_AUIBigB#imgdii=2DI39j9pA7bSGM%3A%3B2DI39j9pA7bSGM%3A%3BW2UXv4BPvYpwHM%3A&imgrc=2DI39j9pA7bSGM%3A